Doe mee!

DOE MEE!

KOP-trainingen voor in je KOT

Tijdens de Corona-pandemie, was samen trainen in de sporthal niet toegestaan. Daarom schakelde het KOP-bestuur tijdelijk en noodgedwongen over naar een aangepast en veilig online trainingsmodel. Dit legde de basis voor het concept van de continue beschikbare KOT trainingen. Doe er je voordeel mee.


Coach Bussels: "Als ge effe niks te doen hebt, kunt ge zjust zo goed effe pompen!" ;-)


We stellen deze online trainingen beschikbaar voor alle leden en kandidaat-leden, uiteraard voor zowel KOP Heren, KOP Dames en alle KOP+'rs.

Hier kan je de bevindingen van onze sporters lezen

Getuigenissen:

Coach Peter is echt de allerbeste motivator die ik ooit heb gekend. Mijn papa is er niks tegen.


- Stephanie Planckaert

Voorzitter Alberto is zó ne schat van ne man. Als hij niet getrouwd was met José'ke, dan zou ik wel eens op een date willen gaan ...


- 'n stille aanbidster

Groepsevenementen

Sinds de oprichting van KOP, ruim 40 jaar geleden, zijn wij niet enkel een sportclub, maar een (h)echte groep vrienden en vriendinnen die elkaar steeds opnieuw motiveren om samen gezond te leven en te sporten. Daarom worden er jaarlijks ook diverse toffe evenementen georganiseerd. Dit gaat van sportieve wandelingen en fietstochten, nieuwjaarsfeestjes en einde-seizoens-feestjes, tot bvb brouwerij- of museumbezoeken. Uiteraard steeds vrijblijvend en voor toegankelijk voor alle leden.